Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Дмитрий Дубилет, Історія, Gorchitza

Рада Вас приветствовать на моём блоге.

299.gif

alinysia  11.04.2008 13:11:40

Традиційне районне свято виходу на полонини "Полонинська ватра"!

Путильщина славиться своїми традиційними святами та обрядами.
Щороку о 10 годині, в останню неділю травня (цього року це - 27 травня) проводиться районне традиційне свято виходу на полонини «Полонинська ватра»
Цьогорічне свято буде проводитись в селищі Путила, на стадіоні «Карпати».
Головним атрибутом свята є сама ватра, оскільки полонинський вогонь запалиться на 30 полонинах і буде підтримуватися аж до завершення літування.

Полонинська ватра. Путила

Відкриється свято гуцульським співом, проїздом музик на підводах по Путилі, які будуть сповіщати про його початок.
Мистецькі здібності гуцулів будуть милувати зір гостей та учасників свята у виставочних павільйонах, де буде виставка-продаж витворів декоративно-ужиткового мистецтва самобутніх гуцулів, дітей шкіл кожного села, всіх радуватиме міні-полонина, виставка килимів, лижників, виробництва СВК «Гуцульські візерунки». Гості свята матимуть змогу покуштувати різноманітні страви гуцульської кухні: бануш, кулеша, гуслянка та бринза.

ВатраГуцульський бануш

Вже стало доброю традицією на честь свята відзначати кращих полонинників. Їх імена відомі кожній сільській громаді, вони заслужено будуть вшановуватися обласною та районною владами.
У програмі свята:
  • Урочиста частина;

• Запалення ватри;

• Полонинський хід;

• Концертна програма;

• Екстремальний пілотаж;

• Спортивна програма;

• Гуцульські забави.

Я в прошлому році туди пойхала з колегами по роботі з виставкою сирів! Там стільки різноманітних кулінарних шедеврів, випичків!   Обов'язково треба спробувати гуцульский бануш - це щось неймовірне!

При вході до стадіону де проводится свято то е дуже велика ярморка де продаеться різноманітні речі ручної роботи (національні костюми, шляпи, вироби з дерева то що.)

Рекомендую!!!

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Нет данных

Комментариев: 36

контрольное число

а ты там уже была?

я слышала ...і страшенно хочу туди поїхати...короче, я всюди хочу

spacer 10

в записи же написано что я была в прошлом году с колегами в етом году тоже будем ехать! Просто там и выставку проводят а наш завод пройзводит и реализуют сир,завод наш называеться ДП "ECOCHEESE" может слыхали?

Мои фотоальбомы

Случайное фото со мной

Мои фотоальбомы

Черный кот

Мой аквариум

Опрос

Кто по вашему мнению самый сексуальный политик?

Опрос

Какой из етих фильмов самый интересный?

Интересы

Хорошая музика, работа,интересные люди,вышивание,лето,море и всё самое позитивное!

Антиинтересы

тупые люди

Метки

Blog Live

2 дн назад КузЬка комментирует запись - Пятничный креатив (13 фото в стихах)

3 дн назад alinysia комментирует свою запись - Пятничный креатив (13 фото в стихах)

3 дн назад lana комментирует запись - Пятничный креатив (13 фото в стихах)

3 дн назад alinysia комментирует свою запись - Пятничный креатив (13 фото в стихах)

3 дн назад lana комментирует запись - Пятничный креатив (13 фото в стихах)